ENG | SER | MAPA SAJTA
  Pretraga hartija
   
 
GALENIKA BROKER
  Normativna akta
Poslovanje
Prospekti
Ino investiranje
TRŽIŠTE
  Akcije  
Obveznice
Državni zapisi
NAJČEŠĆA PITANJA
LINKOVI
POZIV AKCIONARIMA
KONTAKT

Poverenje.

U Galenici broker verujemo da je naš uspeh neraskidivo vezan sa uspehom naših klijenata. Odnos baziran na poverenju predstavlja garant našeg i uspeha naših klijenata. želimo svakim danom potvrditi to poverenje.Dokaz za to su klijenti koji nam vea više od jedne decenije ukazuju svoje poverenje.

Klijenti.

U Galenici broker verujemo da je naš uspeh neraskidivo vezan sa uspehom naših klijenata. Odnos baziran na poverenju predstavlja garant našeg i uspeha naših klijenata. želimo svakim danom potvrditi to poverenje.Dokaz za to su klijenti koji nam vea više od jedne decenije ukazuju svoje poverenje.

Moj portfelj

Virutelni portfelj omoguauje praaenje vaših realizovanih i nerealizovanih naloga, stanje na Vašem portfoliu, analizu kao i uporednu analizu pojedinih kompanija
U koliko nemate otvoren nalog, zamolite Vašeg brokera da Vam omogući pristup. Ukoliko već posedujete korisničko ime i lozinku, ulogujte se ovde.
Ako želite da koristite i dalje stari porfelj možete se ulogovati sa desne strane.

Login
 
INVESTIRANJE U INOSTRANE HARTIJE OD VREDNOSTI

 

Galenika broker a.d. je jedna od prvih brokerskih kuća u Srbiji koja nudi domaćim investitorima mogućnost ulaganja u široku lepezu inostranih dužničkih i vlasničkih hartija
od vrednosti.
Klijenti Galenike broker a.d. imaju mogućnost da investiraju u aktuelne tržišne proizvode kao što su: akcije, obveznice, tržišne derivate (opcije i fjučersi), CFDs, ETFs i forex poslove.

Investitori mogu da ostvare pristup tržištima u SAD, Kanadi, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Indiji, Hong Kongu, Australiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Italiji, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj, Austriji i Švedskoj.

Da bi pomogli domaćim investitorima da razumeju različita tržišta i proizvode koji su im na raspolaganju, Galenika broker a.d nudi svojim klijentima jedinstveni savetodavni servis.
Ovaj servis pojednostavljuje investicioni proces, usmeravajući želje klijenata prema određenom cilju izradom potrebnih istraživanja i analiza.
Klijenti dobijaju neprekidnu podršku naših stručnih timova, a povremeno se organizuju besplatni
seminari koji omogućuju klijentima razumevanje različitih proizvoda koji se nude, različite vrste trgovanja i strategije upravljanja rizikom.

Kada se poredi domaće tržište hartija od vrednosti sa inostranim, ulaganja u inostrane hartije od vrednosti imaju značajne prednosti:

Uštede u troškovima – standardna brokerska provizija u Srbiji iznosi oko 1% na vrednost trgovanja. Prosečna provizija na inostranim tržištima kapitala iznosi oko 0,1% i zavisi od
učestalosti trgovanja, vrste tržišnog materijala. Često su troškovi i niži od prosečnih.

Diversifikacija – investirajući u inostranstvu preko Galenike broker a.d., klijentima je omogućeno da trguju hartijama najpoznatijih kompanija širom sveta („blue chip companies“)
i da, koristeći karakteristike različitih tržišta i zemalja, smanjuju rizik svog portfolia.

Likvidnost - razvijena globalna tržišta kapitala obezbeđuju investitore sa gotovo neograničenim investicionim potencijalima, što omogućuje visoku likvidnost tržišta i mogućnost klijentima da u svakom momentu mogu kupiti i prodati svoje hartije od vrednosti.

Upravljanje rizikom – inostrana tržišta kapitala obezbeđuju investitorima različite savremene alate koji omogućuju efikasno upravljanje i kontrolu izloženosti riziku (npr. „stop losses“, limit orders, „short tradings“ i sl.).

Leverage – Klijenti Galenike broker a.d. mogu, po prvi put u Srbiji, da investiraju sa većim iznosima nego što im to omogućuje njihov inicijalni depozit.
Međutim, Galenika broker a.d. ne preporučuje svim klijentima trgovanje na „leverage“-u zato što nosi dodatne rizike. Galenika broker a.d. zadržava pravo da ne prihvati zahteve određenih klijenata za ovakvim načinom trgovanja.

Sigurnost – Klijenti sve transakcije obavljaju u čvrstoj valuti, što otklanja rizik fluktuacija kursa
dinara. Dalje, sredstva uložena u hartije od vrednosti izdate u SAD garantovana su od strane Federalnih rezervi SAD do iznosa od USD 100.000,00.
Galenika broker
Masarikov trg 8a, Zemun - Beograd
tel: 011 3162-260, 3161-666, 3076-046
fax: 011 2196-572

Internet
www.galenikabroker.co.rs
Email:
company@galenikabroker.co.rs

Mobile
wap.galenikabroker.co.rs

Developed by MMK